Erkend met een excellente staat
van dienst. 

Kneppers Schildersbedrijf heeft talloze toonaangevende projecten op hun naam staan. Denkt u maar eens aan de Mozes en Aäronkerk op het Waterlooplein, het Rembrandthuis in de Jodenbreestraat en het Noord-Zuid Hollands Koffiehuis voor het Centraal Station van Amsterdam. Mooie projecten die begin 2011 zijn afgerond zijn het Kasteel Keukenhof in Lisse en de Shaffy- en de Concertzaal van het Felix Meritis. Naast deze historische panden verricht Kneppers ook binnen en buiten schilderwerkzaamheden aan normale huizen.

Bij diverse projecten wordt bijvoorbeeld houtrot geconstateerd. In zo’n situatie komt het voor dat Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers en Kneppers Schildersbedrijf intensief samenwerken. De combinatie van aannemer en schilder is dit geval ideaal, want beide disciplines sluiten nauw op elkaar aan. Zowel Kneppers Bouw- als Kneppers Schildersbedrijf hebben hier veel ervaring mee. Doordat de organisatie bovendien intern wordt geregeld, zijn wij in staat om snel en efficiënt te schakelen.

EEN NAAM UIT HET VERLEDEN, GEREED VOOR DE TOEKOMST

Kneppers Schildersbedrijf is een dochterbedrijf van Van der Vliet Groep. Het enige schildersbedrijf temidden van drie (bouw)bedrijven. Het erkende schildersbedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen, herstellen en onderhouden van schilderwerk van monumentale (grachten)panden, kerken en musea. Bij deze kleine onderneming staat kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel. En door de jarenlange ervaring van Kneppers en onze hooggekwalificeerde medewerkers zijn wij in staat om elk project tot een succesvol resultaat te brengen. 

Door ons kwaliteitssysteem en meerjarenschema’s houden wij objecten voor onze relaties in goede staat. Een meerjarenschema houdt in dat een object 10 jaar door ons wordt onderhouden. Hiervoor sluit u een contract met ons af. De prijs van het onderhoud van uw pand wordt van tevoren vastgesteld aan de hand van drie kernpunten: Algemeen, Onderhoud en Controle. Uiteindelijk bent u na 10 jaar voordeliger uit dan wanneer u een andere aanpak voor het object zou hanteren. Bovendien weet u zich verzekerd van het wakend oog van een specialist.  

Projecten
Contact
Wat we beter kunnen dan anderen

Kwaliteit

Wij zijn een transparante, klantgerichte, integere bouwonderneming en spelen continu in op de veranderende eisen van onze klanten en de omgeving.

Milieubewust bouwen

Kneppers gaat voor een gezonde, veilige woning- en utiliteitsbouw met geringe impact op het milieu.

Wij denken met je mee

Van het begin tot het eind denken wij met jou als opdrachtgever mee. We bieden flexibiliteit en zijn oplossingsgericht.

Oplossingsgericht

Wij zorgen dat alle betrokken partijen een duidelijk doel hebben bij ieder bouwproject om zo een oplossingsgerichte samenwerking te creëren.